Sponsoring

Als echt familiebedrijf vinden we het belangrijk te zorgen voor elkaar en voor de mensen in onze omgeving. We mogen dan inmiddels een internationaal karakter hebben, we staan nog steeds met beide benen in de Overijsselse grond. Daar waar we geworteld zijn. En daar tonen we ons ook maatschappelijk betrokken. Door onze inzet voor lokale initiatieven en door sponsorschappen bijvoorbeeld. Daarnaast hebben we ook een eigen foundation waarmee we breder doelen steunen.

Jan! Foundation

Met de Jan! Foundation steunen we projecten die de wereld mooier maken. Dat kan van alles zijn. Van een financiële bijdrage aan een muziekvereniging voor buitenschoolse muziekbeoefening tot aan de bouw van een kliniek in Mozambique. Belangrijk is dat onze Foundation er voor iedereen is; onze medewerkers mogen hiervoor ook projecten aandragen die ze nauw aan het hart liggen. De foundation is een mooi eerbetoon aan onze voormalige directeur Jan Heuver. En aan zijn geloof in de kracht van de persoonlijke band, van mens tot mens. Want goede banden maken de wereld mooier.

Project Karin

Karin van der Haar is topsporter, oud-Paralympiër én de vrouw van onze collega Alex van der Haar. Door de gevolgen van een hersenbloeding in combinatie met een eerder ongeval, is een aangepaste auto haar enige mogelijkheid haar vrijheid terug te krijgen. En daarom organiseerden wij in 2021 het sportieve evenement #SamenvoorKarin op het terrein van Heuver. We haalden € 43.500 op. Eerder haalden we al € 4.500 binnen met de Jan! Foundation. Samen met eerdere inzamelingen is zo het benodigde bedrag van € 60.000 opgehaald.

HHC

Vanuit de wil ons lokaal betrokken te tonen, sponsoren wij voetbalclub HHC Hardenberg. Sinds seizoen 2020/2021 is Heuver de nieuwe en trotse hoofd- en shirtsponsor van de club. Al jaren zijn Heuver en HHC aan elkaar verbonden. Veel van onze medewerkers en familieleden hebben wel iets met ‘oranje-zwart’. Deze extra stap naar het hoofdsponsorschap is een verdieping van die relatie.