Investeren in mensen

Bij Heuver telt iedereen mee en krijgt iedereen dezelfde kansen. Ook als het gaat om opleiding en carrièreplanning. We doen er alles aan om de ambities en persoonlijke doelen van onze collega’s te ondersteunen. Met onze Heuver Academy stimuleren we al onze medewerkers zelf sturing te geven aan hun loopbaan. Omdat we vinden dat iedereen invloed op zijn eigen toekomst moet hebben binnen Heuver Group.

De Heuver Academy

De Heuver Academy geeft onze medewerkers (individueel) de juiste handvatten en tools om ervaring op te doen, de horizon te verbreden en verder door te groeien. Wij bieden meer dan 170 opleidingen aan: van e-learnings, workshops en trainingen tot complete opleidingen. Online, offline en al dan niet vakgericht. We werken hiervoor samen met Een Leven Lang Leren Academie (ELLLA) en GoodHabitz online cursussen en workshops. 

Vakopleidingen met SVOB

Goede monteurs zijn goud waard. Ze vormen namelijk het hart van onze bedrijfsactiviteiten. Alles is er op terug te voeren; het is de basis van de service van voertuigen voor u als klant. Voor auto’s, transport-, landbouw- en industrievoertuigen. We investeren daarom voortdurend in de kennis en ontwikkeling van onze medewerkers. Al is het maar omdat technieken en mogelijkheden er morgen alweer anders uitzien dan vandaag. In samenwerking met opleidingscentrum voor de banden- en wielenbranche SVOB bieden we daarom opleidingen voor monteurs, waarbij theorie en praktijk samen komen.