Montage van alle soorten banden op velg

In onze dienstverlening gaan we heel ver. We doen er alles aan om u en uw klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Wist u ook dat we meer dan 500 wielen per week kunnen monteren in ons eigen Heuver Service Centre? Zo nemen we veel werk uit handen. 

 

Kunt u zelf bepaalde banden niet (laten) monteren? Voor ons is het een kleine moeite om het voor u te regelen in ons eigen Heuver Service Centre. We monteren álles: truck-, landbouw- en grondverzetbanden op velgen van 4 inch tot en met 54 inch. Onze experts beschikken naast hun specifieke kennis ook over de beste apparatuur. Daarbij kunnen we zelfs expres-leveringen binnen 3 dagen mogelijk maken. 

Banden persen in eigen huis

Op onze hoofdlocatie in Hardenberg hebben we een eigen industriële bandenpers. Behoorlijk uniek in onze branche. Deze relatief nieuwe volrubber-pers voor grondverzetbanden maakt een belangrijk onderdeel uit van ons full-service-concept. We kunnen volrubber grondverzetbanden ermee monteren op alle OEM-velgen. De pers is geschikt voor 15.5-25 tot en met 29.5-25 volrubber OTR-banden. En voor 20” volrubber industriebanden. Deze zeer specialistisch klus kunnen we dus ook gewoon in eigen huis voor u verzorgen. Banden gevuld met polyurethaan kunnen we met dezelfde pers demonteren. Zo kunnen we u nog beter helpen aan de juiste band voor de juiste situatie. 

De voordelen van volrubber

Wellicht weet u dit al als geen ander, maar volrubber-banden hebben nogal wat voordelen. Ze zijn uitzonderlijk veilig, want zelfs de meest uitdagende omstandigheden krijgen ze niet lek. En ze maximaliseren de up-time. De banden worden ingezet bij zware applicaties, zoals recycling van groot metaal, waar de kans op lekrijden van luchtbanden zeer groot is. Dat maakt dat we erg blij zijn met onze aanwinst.

Monteren op locatie

Als u geen mogelijkheid heeft om bepaalde banden te (laten) monteren, kunnen wij dit dankzij onze eigen Profile Tyrecenter-filialen of ons uitgebreide dealernetwerk voor u regelen. Bij u op locatie of ook direct bij uw klant op het terrein. In dat laatste geval kunnen wij, indien gewenst, de banden neutraal vanuit uw naam bij uw klant laten aanleveren. Dit zorgt ervoor dat u geen onnodige kosten hoeft te maken. Laat het ons weten of we u hiermee van dienst kunnen zijn, wanneer u uw banden bij ons bestelt. Dan stemmen wij direct onze planning hierop af.

Pechservice en 100% up-time

100% uptime voor de transportbranche

Een vrachtwagen die stilstaat kost tijd, geld en energie. Iedere ondernemer gaat daarom voor 100% uptime. Oftewel; geen stilstand. En geen onnodige kosten. Dat begint bij goed bandenmanagement, optimaal uitlijnen en balanceren. Minstens zo belangrijk voor transportbedrijven: het wagenparken regelmatig checken. Met onze speciale mobiele service units kunnen we u dit uit handen nemen. Ook helpen we rij-data te analyseren, waarmee u uw chauffeurs weer kunt trainen. 

24/7 pechservice

Met onze 24/7 pechservice bent u er als transportbedrijf op elk moment van verzekerd, dat uw wagenpark mobiel blijft. Maar ook onze klanten in de landbouw zijn verzekerd van 24-uurs pechservice op locatie, zeven dagen per week. Want wie actief is in de landbouw weet, dat de oogst dag en nacht doorgaat. Met een team van vakbekwame bandenspecialisten en zeven mobiele servicewagens zorgen we ervoor, dat u zo weer verder kunt als u een pechgeval heeft.

Inruil en inname van banden en velgen

Niet alleen als u op zoek bent naar banden of velgen, maar ook wanneer u ons iets aan te bieden heeft, zijn wij altijd geïnteresseerd. Heeft u in uw omgeving niet direct een afnemer voor uw nieuwe- of gebruikte banden en velgen? Wij kopen ook graag bij u om u daarmee volledig te ontzorgen. Indien nodig komen wij zelfs bij u langs om uw banden of velgen te keuren, zodat wij u vervolgens een passende vergoeding kunnen geven. Natuurlijk regelen wij ook het transport hiervoor.