Dé bandenspecialist

We mogen onszelf één van Europa's grootste bandenspecialisten noemen. En dat is niet voor niets. Zo hebben wij het grootste aanbod in nieuwe-, demontage-, gebruikte en vernieuwde banden binnen Europa. U vindt bij ons alle denkbare banden voor truck & trailer, grondverzetmachines en landbouwvoertuigen. Ook leveren wij voor elk type machine de bijbehorende velgen. De inruil en inname van banden, karkassen en velgen regelen we zelf. Als u wilt, verzorgen we tevens de montage op locatie. 

In alle soorten en maten

Naast de gerenommeerde premium-merken hebben we ook een groot aantal sterke en gewaardeerde eigen merken in het assortiment. Dat zijn onder andere Aeolus, Barkley en MRL. Zoekt u daarentegen een tweedehands band? Dan heeft u net zo goed ruime keuze. Meer dan 1.000 gebruikte grondverzetbanden en 500 gebruikte landbouwbanden hebben we standaard op voorraad. Daarmee voorzien we in een grote behoefte. 

Logistiek sterk & veel voorraad

We investeren veel in onze voorraadpositie. Door de jaren heen hebben we daarom ons magazijn verschillende keren uitgebreid en inmiddels beschikken we in Hardenberg (NL) over 43.000 m2 magazijn. Daarmee kunnen we u altijd een grote voorraad nieuwe en tweedehands producten garanderen in combinatie met een hoge leveringssnelheid. Met in totaal 12 extra laaddocks en een grote hoeveelheid heftrucks is ons logistieke proces zo optimaal mogelijk ingericht. Alle banden kunnen altijd snel naar de wachtende vrachtwagens worden vervoerd. En zo proberen we u te blijven verrassen met servicegerichtheid. Onderaan de streep vinden we het vooral belangrijk een klantgerichte bandengroothandel te zijn. 

Internationale oriëntatie

Heuver is in 55 jaar uitgegroeid van een bandengroothandel tot het bedrijf met internationaal karakter, zoals we het vandaag de dag kennen. Heuver heeft een webshop in 11 talen, naast Nederland ook distributiecentra in Duitsland en Frankrijk en salesteams in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Polen, Roemenië, Scandinavië en Zuid-Europa. Voor onze landenteams kiezen we vooral voor mensen afkomstig uit het bewuste land zelf. Zo houden we goed en direct zicht op alle lokale ontwikkelingen.